Pennut ovat ulkoilleet nyt viikon verran päivittäin, aina on sen verran ollut satamatta että terassi on ainakin ehtinyt kuivua. Ulkona seikkaileminen onkin nyt parasta pentujen mielestä ja tänäänkin kuuden tunnin ulkoilun jälkeen pentulaatikkoon palautetut esittivät kovan vastalauseen -ja nukahtivat alle viidessä minuutissa sen jälkeen ;-)

En ole vieläkään päättänyt minkä uroksista sijoitan. Joko Saran mustavalkoisen tai maksavalkoisen pojan, tai sitten Hertan pojan joka on myös vahva ja komea. Yksi heistä on vielä varattavissa hyvään kotiin.

Pennut, edellämainittu poika ja Saran tyttö Helmi, ovat vielä vailla sijoituskoteja. Sijoituskodilta odotan yhteistyökykyä ja mielenkiintoa tehdä koiran kanssa "jotain". Mitä se jotain voisi olla, voit kertoa yhteydenotossasi.

Toivon ensimmäistä yhteydenottoa mieluiten sähköpostitse, janelaakkonen (at) gmail.com. Jos mieluummin soitat, numeroni on 041 809 3603.

Pennut ovat syntyneet 14.7 (Hertan poika) ja 15.7 (Saran pennut) ja ovat luovutusikäisiä 1.9/2.9 alkaen. 

Sitten kuva tämän päivän ulkoilulta. Päivä oli niin lämmin ja aurinkoinen, että pennut nukkuivatkin ulkona ja kaikkiaan ulkona vierähti se kuutisen tuntia leikkien, syöden ja parit nokoset ottaen.

FB_IMG_1535138810919.jpgEdessä vasemmalla Hertan poika ja Saran blue roan poika Pikkis, takana istumassa Tilkku ja Täplä, makuulla Helmi jonka takana Iiro, lauman ainoa maksavalkoinen. 

Koska Helmin nassua ei kuvassa näy, laitetaan Helmistä kuva tähän alle erikseen. Kuka haluaisi tarjota sijoituskodin Helmille ja yhdelle pojista?

FB_IMG_1534628206543.jpg