Cockeripennut ovat tänään lauantaina täyttäneet 7 viikkoa ja kultsuilla tuli keskiviikkona 5 viikkoa mittariin. Kuten etukäteen arveltiinkin, tässä vaiheessa vipinä on jo aikamoinen. Tässä tämän viikon aikana otettuja kuvia.

Emmi leikittää vauvoja.

Idalla kesti Lilliä pitempään ennen kuin se alkoi leikittää pentuja, nykyään ne ovat hauskoja kavereita.

Pennut ruokailevat nykyään milloin missäkin. Väliin omissa laatikoissaan tai sitten kaikki jommassa kummassa, väliin porukalla keittiössä kuten tässä kuvassa, muutaman kerran on oltu jopa piknikillä pihassa :)

Sannikin toisinaan innostuu peuhaamaan tenavien kanssa, mutta osaa olla myös huomiosta mustasukkainen.

Lilli-tädin tenavatuokio :) Simon ja Lillin leikit ovat usein aika raisuja ja Lilli haastaakin Simoa ihan eri lailla leikkimään kuin näitä muita. Lilli oli itse sellainen pikkupippuri meille tullessaan, joten tunnistaa kyllä toisen samanlaisen!

Tämä on itselläni taustakuvana tällä hetkellä... ketkä kaikki siellä maitobaarissa oikein ovatkaan? ;)

Molemmat pennut olivat olleet kultsujen laatikossa syömässä kun äidit päättivät avata maitobaarinsa yhtä aikaa. Emmi hyppäsi Venlan laatikkoon imettämään ja kakarat söivät mistä baarista kukakin, samalla kun Venla putsasi loput pennuilta jääneestä ruuasta. Venla on koko ajan antanut Emminkin pentujen käydä tissillä, Emmi laskee yleensä tarkempaan ja on nyt loppuviikosta alkanut selkeästi vierottaa omiakin lapsiaan.

Samaisen ruokailun jälkeen siirsin koko revohkan cockereiden laatikkoon että sain kultsulaatikon siivottua. Tässä Alman käsitys kerrossängystä :) Pentu tosiaan nukkui tuossa hyvän tovin.

Hetken päästä Elvis päätti kokeilla samaa, muttei lähti kuitenkin pian pois... ovatko pojat mukavuudenhaluisempia?