Siis haloo, elokuun puoliväli on taittunut enkä mä ole ehtinyt kirjoittaa tänne mitään! Milläs sitä enää muistaa puoliakaan siitä mitä viime viikkoina on tapahtunut... Tarttee koittaa vaan ;)

Ihan ensiksi:

Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan! Paljon onnea EMMI, paljon onnea vaan :)

Emmi täytti tänään 2 vuotta!

Aloitetaan tästä päivästä, niin ei tarvii heti ressata harvoja harmaita muistinystyröitä mitälie. Tänään sain paijata Teijan mitä suloisinta pientä punaista kissanpoikaa ja vaikka mulla onkin 10-senttinen raasale kädessä niin oli se silti niin ihana! Ja kauhean pieni!!! Siis Nekku. Sitä paitsi se raasale on aivan meidän koirariiviöitten vika, Nekku hiukan pelästyi niitä ja kiipes vauhdilla sylistä olkapäälle, siinä se tuli. Yhtäkkiä muistan hyvin ne ajat (ennen kissoille allergista avo- ja sittemmin aviomiestä) kun perheeseen kuului kaksi kollipoikaa eikä viittä koiraa, mulla oli aina joku jälki jossain!

833028.jpg

Tuhansittain (???) lisää söpöisiä Nekku-kuvia Teijan blogissa, linkki tuolla oikealla :)

Tästä kissa-aiheesta tulikin mieleen, että mun kisut ei ole koskaan olleet netissä näkyvillä. Tämä asiaa pitää korjata mitä pikimmiten, joten tässä ne tasan kaksi kuvaa jotka mulla on heistä koneella. Ensimmäisessä Romeo pienenä, edelleen mun tulee sitä ihanaista poikaa ikävä kun näen sen pentukuvia <3 Romeo jouduttiin lopettamaan syövän takia muutama vuosi sitten 10-vuotiaana. Toisessa kuvassa vasemmalla isoksi pojaksi kasvanut Romeo (joka oli siis norski) ja oikealla Rudi joka on edelleen hyvissä voimissa, 13-vuotias papparainen asuu äidilläni 3 muun kisun kaverina. Pennut keskellä eivät olleet minun vaan hoitolaisia. Olin pk-seudulla asuessani Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen aktiiveja ja toimin silloin myös pentuhoitopaikkana. Kuvan punaiset veljekset olivat puolipitkäkarvainen "Tiitiäinen" joka oli aika lailla Teijan Nekun näköinen ja "Natiainen" joka oli edellisen lyhytkarvainen velipoika :) Sekä Rudi että Romeo tulivat mulle aikoinaan hoitoon, mutta niistä kahdesta en raaskinut luopua. Molemmat tulivat minulle n. 4-5 -kuisina. Rudi löytyi viereisen lähiön kaduilta hoipertelemasta ja Romeo tuli sosiaalitapauksena kun emäntänsä kuoli äkillisesti.

833916.jpg

833915.jpg

---

Elokuun 12. Josefiina vei Sannin mätsäriin Siivikkalan koulun kentälle. Tulivat takaisin ruokasäkin, kuivattujen herkkujen, pokaalien ja ruusukkeiden kera :) Sanni oli voittanut siniset pienet aikuiset ja ollut BIS-4. Tämä oli parivaljakon ensimmäinen yhteinen mätsärikäynti, mutta luulenpa ettei viimeinen :D

833828.jpgMinun!!!

---

4.-10.8 oltiin mökillä Oriveden Eräjärvellä, remonttia paossa. Keittiö, ala-aula ja keittiökerroksen makuuhuone on kuin hunnien jäljiltä ja mökkiviikolla niihin tehtiin uusi valu ja laitettiin lattialämmitys koko kerrokseen :)

Mökillä meillä oli mukana 8- & 10-vuotiaat pojat joiden tukiperheenä toimimme ja koirista Viivi, Sanni, Susu ja Ida. Koirat nauttivat huomiosta ja uimisesta, onneksi säästyimme jälleen hot spoteilta sun muilta :) Säät suosivat, helteet alkoivat heti kun saavuimme mökille joten koko lössi kävi ahkerasti uimassa.

833806.jpg

833807.jpg                        Ida Laivakoira tykkäsi veneillä poikien kanssa :)

Täytyy sanoa, että vaikka Nässyn rannassa asummekin, niin kyllä mökkeily on mökkeilyä! Pitäisi ottaa ihan tavaksi kerran kesässä. Olimme olleet tässä samassa mökissä kesällä '05, ajatella että meillä silloin oli vain Viivi ja Sanni, joka oli naftisti nelikuinen pentu! Aika rientää... mutta mennään sen mukana :)