Tänään loppui neljän viikon jännittäminen siitä onko meille tulossa ensimmäinen cockeripentue heinäkuussa vai hamassa tulevaisuudessa; Emmin ultrassa löytyi ainakin neljä hyvänkokoista pentua :)

Pentujen laskettu aika on viikolla 30 eli heinäkuun lopulla ja uusiin koteihinsa pennut voivat muuttaa syyskuun alkupuolella 7-8 viikon ikäisinä. Väreissä on takuuvarmasti luvassa mustaa, todennäköisesti myös punaista. Mikäli tan-merkkien geeni on kantautunut Emmille saakka on mahdollisuus olemassa myös black & tan -pentuihin.

Uusiin koteihin lähtiessään pennut saavat mukaansa pentupaketin johon kuuluu ainakin 3 kilon säkki tuttua ruokaa, lelu ja kirjallista materiaalia. Eläinlääkäri tarkastaa pennut ennen luovutusta ja samalla ne saavat myös tunnistusmerkinnän (mikrosirun). Lisäksi liitän Cockerspanielit ry:n jäseniksi kaikki ne pennunottajat, jotka eivät yhdistykseemme vielä kuulu.

Mikäli olet kiinnostunut pennuista, olet tervetullut soittamaan tai lähettämään sähköpostia: 041 5074174 (Jane) tai kennel_jalabelle @ netti.fi (kaikki yhteen kirjoitettuna). Kun pennut ovat syntyneet, otan yhteyttä alustavan varauksen tehneisiin. Varauksensa voi vahvistaa kun tulee tapaamaan meitä, pentuja ja niiden vanhempia pentujen ollessa ~3-4 viikon ikäisiä.