COCKERSPANIELIT
 
Pennusta voi tehdä alustavan varauksen heti kun yhdistelmä on julkistettu. Nartut käyvät ultrassa jossa arvioidaan luvassa olevien pentujen määrä ~28 pv astutuksen jälkeen. Pentujen synnyttyä otan perheisiin yhteyttä ja viimeistään tässä vaiheessa olemme kontaktissa myös puhelimitse. Pentuja, niiden emää ja muita koiriamme pääsee tapaamaan kun pennut ovat ~3-4 viikon ikäisiä. Koiriimme voi tulla tutustumaan myös ennen pentujen syntymää, mutta ensimmäiset 3 viikkoa rauhoitetaan emälle ja pennuille. Tapaamisen yhteydessä varauksensa voi vahvistaa molempia osapuolia sitovaksi maksamalla varausmaksun, joka on 200 euroa. Tällä tapaamisella käymme läpi pennun tulemiseen liittyviä asioita, mm. ruokintaa, rokotuksia, madotuksia, pennun kanssa liikkumista, sosiaalistamista yms. Saat myös mukaasi Cockerspanielit ry:n julkaiseman pentuoppaan jotta ehdit tutustua siihen hyvissä ajoin ennen pennun kotiutumista. Mieleen heränneitä kysymyksiä kannattaa laittaa paperille, pentulaatikon äärellä kysymykset saattavat kummasti kadota muistista...
 
Pennut luovutetaan ~8 viikon iässä. Ne kasvavat normaalin arkemme keskellä, tottuen asumisen ääniin, lapsiin, toisiin koiriimme.
 
Pennun hinta on 1000 euroa, sisältäen varausmaksun. Jokainen meiltä lähtevä pentu on rekisteröity, 3 kertaan madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla. Pennut käyvät eläinlääkärillä tarkastuksessa ennen luovutusta. Saat tästä käynnistä myös todistuksen pennun mukana.
 
Pennun hintaan kuuluu:
 
* rekisteröinti, mikrosiru, 3 madotusta ja eläinlääkärin tarkastus
* laatikollinen ruokaa joka riittää ensimmäisiksi viikoiksi
* kirjalliset hoito-ohjeet
* cockerspanieleiden pentuopas
* lelu, sekä porkkana...
 
Porkkana? Arvostan kasvattajana hyvin suuresti koirien terveyttä. Haluan kannustaa kasvatinomistajiani teettämään koirillaan PEVISA-tutkimukset jotka sisältävät rodullamme lonkkakuvauksen sekä silmätarkastuksen. Niinpä ojennan teille, vuonna 2011 ja sen jälkeen syntyvien pentujen perheille porkkanan. Hyvitän 100€, kun meiltä ostetulle cockerille tehdään PEVISA-tutkimus 12-20 kk:n iässä.
 
Pentuesuunnitelmista sekä ajankohtaisista astutuksista löydät lisää tietoa kategorioiden kohdasta ASTUTETUT / SUUNNITELLUT PENTUEET. Ajankohtaista tietoa syntyneistä pennuista ja niiden varaustilanteesta löydät päivityksistä.
 
Ota rohkeasti yhteyttyä mikäli kiinnostuit pennuistamme :)
Voit laittaa sähköpostia osoitteeseen kennel_jalabelle (at) netti.fi tai soittaa Janelle 041 5074174. Varmimmin tavoitat klo 15 eteenpäin ja iltakymmeneen asti voi soitella. Jos otat yhteyttä sähköpostitse, kuulisin mielelläni perheestänne, miten ja missä asutte, onko perheessänne tällä hetkellä tai aiemmin ollut koiraa, miten päädyitte juuri cockerspanieliin rotuna ja onko teillä rodusta kokemusta.