Pentuset täyttivät juuri viikon, joten tässä uusia kuvia :)
 
Kahden pienimmän pennun painot laskivat syntymän jälkeen, joten olemme antaneet niille lisäruokaa pullosta. Kuvissa ne ovat nuo nauhalliset pennut, punainen poika ja musta tyttö. Kutsumanimet ovat vielä vähän vaiheessa, nauhallinen punainen poika on Elmeri ja musta poika on Severi koska syntyi ainoana pentueesta sunnuntain puolella, Severin nimipäivänä. 
 
Elmerin mielestä vastikemaito on namia, poju lypsää kovasti etutassuillaan saadakseen lisää, lisää tätä herkkua. Tytön mielestä maito on yleensä pahaa, pieni musta irvistävä naama on oikeastaan aika hupaisan näköinen. Lisäruokinnan myötä painot ovat lähteneet mukavasti nousuun. Pennuille vain ehti tulla melkoiset kokoerot. Tyttö on odotetusti pienin, mutta "pikkunelikon" veljesten kesken ei ole suuriakaan eroja. Pesueen viides, suurimpana syntynyt Rötköpossu tuntuu aivan valtavalta muihin verrattuna!
 
 
Niin kukahan ei oikein kuulu joukkoon... ja varmuuden vuoksi vielä etualalla kuvassa, että varmasti näyttää suurimmalta ;)
 
 
Åsan esikoinen, Elmeri
 
 
Kolmas punainen poika, Jalmari
 
 
Musta poika, Severi, sekä toisena syntynyt punainen poika, "Rötköpossu"
 
 
Musta tyttö, Pulu, viihtyy maitobaarissa. Taustalla Elmeri.
 
 
Elmeri samoilla antimilla, yhdessä velipoika Jalmarin kanssa.
Ei ole enää mikään laiha lapsukainen!
 
 
Tyttö ja äipän valtaisa käpälä!
 
 
Tytskä ja taustalla Elmeri. Severi nukkuu samassa kasassa.
 
 
Koko pesue. Äippä pesee Elmeriä, Severi nukkuu äipän käpälän päällä. Pulu näyttää niin pieneltä velipoikien rinnalla. Rötköpossu rötköttää ja Jalmari viihtyy edelleen maitobaarissa.
 
Lisää kuvia kunhan silmät aukeavat.