Veera, sä oot nähnyt kaunista unta. Ei täällä oikeasti ole juuri mitään tapahtunut :P

928855.jpg

Mikrolokero on paikallaan, mutta mikro ei ole käytössä koska sähköt löytyy vain tiskikoneelle. Se on uudelleenvihitty käyttöön. Osa vanhan ikkunan taakse ulkoseinään tulevista paneleista on laitettu paikalleen. Muutama koristelista ja valolistan pätkä on saatu kiinni. Tiskialtaan taakse kulmalevy on laitettu paikalleen. Yksi kaapeista on vastaavasti otettu irti. Aulan puolen kaapistoihin on kiinnitetty kaikki vetimet mitkä löytyi, eli kaksi vedintä ja kuusi niihin tulevaa rinkulaa puuttui toimituksesta. Samaan kaapistoon odotellaan myös vedettäviä hyllyjä, joihin tulee koiranruoka-astiat. Siinä kaikki mitä työmies sai viikossa aikaan. Tai oikeastaan niinä muutamana päivänä joina kävi kääntymässä täällä à 2 h. Lisäksi putkimies kävi säätämässä lattialämmitystä ja antoi isännälle käyttöopastuksen.

Remontti, jonka kestoksi firma arvioi kaksi viikkoa ja johon myöhemmin lisättiin keittiökaappien asennus joka veisi 2-3 päivää, aloitti tänään 8:nnen viikkonsa. Alku näyttää samalta kuin viime viikolla, eli ketään ei ilmestynyt paikalle. Tai oikeastaan, ilmestyipäs. Kun olimme palauttamassa vääriä kaapinovia Sotkaan, "pomomies" soitti että meille on tulossa joku kolmas kaveri tekemään uutta reikää kattoon liesituulettimen putkelle. Kun ehdimme kotiin, ketään ei näkynyt. Pienoisen soittoringin jälkeen isäntä kuuli pomomieheltä, että kaveri oli käynyt oven takana, muttei ollut uskaltautunut sisälle koska sieltä kuului koirien haukkumista. Jos tämä kaveri olisi hoksannut soittaa tilanteesta pomomiehelle, tämä olisi voinut kertoa että a) koirat käyvät kyllä kimppuusi, mutta pesemään naaman ja b) olemme paikalla 10 minuutin sisällä. Itse asiassa olemme melko varmoja siitä, että tässä Hiekkalahdentiellä vastaan tullut paku oli juuri tämä mystinen kolmas mies. Vähemmän olisi aikaa mennyt hukkaan sen 10 minuutin odottamisessakin (ellei olisi vieläkään sisälle uskaltautunut) kuin moisessa edestakaisin ajamisessa. Mystinen kolmas mies tulee kuulemma huomenna uudestaan, samoin tämä toinen työmiehemme.

Liesituuletinta, sähkörasioita ja valoja ei voi asentaa ennen kuin välitila on laatoitettu. Alkuperäinen työmiehemme, jonka sekin piti tehdä, sairastui pari viikkoa sitten. Tämä toinen joka tuli tilalle asentamaan kaapistot loppuun, ei hoida laatoitusta. Ellei alkuperäinen työmies kohta tokene laatoituskuntoon (minkä pitäisi selvitä huomenna), aletaan etsiä uutta.

Isäntä sai enemmän aikaan viikossa ja käy sentään muualla töissä. Pikkumakkarin seinät on nyt maalattu kolmeen kertaan ja uudet vaatekaapit (2 kpl 2-osaisia, Sotkan Verona-sarjaa pähkinä-vaniljana) on kasattu niiltä osin kuin se oli mahdollista. Saimme nimittäin Milanon ovet ja vääränväriset hyllylevyt. Ystävällinen myyjätär pahoitteli että uudet pitää jälleen tilata ja lupasi kiirehtiä niiden toimitusta.