sesse_susu_26.6.jpgSesse ja pikkuinen tytär :)

Jaahas, en ehtinytkään kirjoitella blogiin alkuviikosta kun oltiin koko ajan menossa jonnekin ;)

Maanantaina käytiin Katin luona Tammelassa, Kati omistaa siis Sessen joka on meidän B-pentueen isukki. Meillä oli Susu ja Ida mukana, kuvat on sattuneesta syystä oikeastaan kaikki vaan Sususta tällä reissulla ;) Tuossa ekassa Susu on iskän kanssa, Sesse riehaantui Sususta aivan ja läähättää kieli kilometrin mittaisena joka kuvassa, tässä ihana lipaisu :D Ja Susu nyt istuu ihan sususti... joka kuvassa.

1677473.jpg

Tässä sitten toisiinsa tutustumassa Susu ja Litti, joka on juuri täyttänyt vuoden ja siispä Katin "nuorimmainen".

1677474.jpg

Juulia tykkäsi rapsutella eikä Susulla ollut mitään sitä vastaan :)

 

Tiistaina lähdettiin ajelemaan kohti Pohojanmaata, tarkemmin sanottuna Isojoelle. Siellä asuu ystäväperheemme joiden vastuulla on nykyään Siirin pilallelällyttäminen ;)

 

Ida ja Wellu tutustumassa

koirat_kanihakilla.jpgWellu, Siiri ja Ida kanihäkillä

1677476.jpg

Siiri Säihkyripsi (oikeasti, voiko cockerilla olla viisisenttiset ripset!!!)

1677477.jpgIda ihanainen :)

1677478.jpg

1677479.jpgSiirin ja Susun leikit

ida_susu_isojoella.jpgIdan ja Susun leikit

Siiri hyppäsi auton takaboksiin kun ajoimme pihaan ja rupesimme päästämään Idaa ja Susua autosta. Aikuiset olimmekin jättäneet kotiin, sosiaalistetaan nyt urakalla näitä kersoja... Siiri hyppäsi auton takaboksiin taas kun olimme keskiviikkona lähdössä, ilmeisesti neiti tuumasi että häntä tultiin hakemaan kotio, johan hän täällä hoidossa on aika kauan ollutkin. Ei hätää Siiri, hemmottelulomasi jatkuu edelleen!

Vaan on se kiva huomata ettei Siiri ole meitä unohtanut :) Eikä ollut unohtanut Idaa ja Susuakaan. Ensin piti tehdä tiettäväksi että Siiri on tässä talossa pomo ja kun pikkulikat heti myönsi että näin on, saattoi peuhaaminen alkaa. Eikä likat olleet ainoat jotka peuhasivat, yhtä lailla se Wellu 9 wee jaksaa näköjään Siirin kanssa riekkua!

Isojoella oli mukavat ilmat, ei kertaakaan sataa ripsauttanut, päinvastoin aurinko paistoi keskiviikkona! Iltapäivällä kun lähdettiin ajelemaan kotia kohti, ei kauas päästy kun alkoi tulla vettä. Laitoin Lissulle viestin, täällä sataa, teillä ei varmaan vieläkään? Juu ei. Päästiin kotiin joskus 19 maissa, kuultiin naapurilta että vettä oli tullut puoliltapäivin alkaen. Laitoin Lissulle taas viestin, täällä sataa kaatamalla, kai teilläkin jo? "Hui hai, täällä mitään sada... kannattaa valita asuinpaikkansa paremmin!" MURRRR sanon minä! Onneksi koirat ei ole sokerista... Susu on ihan pöljä, sitä ei vedentulo haittaa ollenkaan. Äippänsä oli pentuna ihan samanmoinen. Ei Idakaan sateessa sula, mutta pissalle pitää tulla sisälle :P