Loppukesän näyttelykäynnit jäivät näköjään päivittämättä, korjataanpa tämä asia :)

18.7 kävimme päiväseltään Mäntsälän kaikkien rotujen näyttelyssä jossa tuomaroi italialainen Orietta Zilli. Olimme liikkeellä vain kahden koiran kanssa, Orvokin ja Lillin.

Jalabelle Beauty In Disguise "Orvokki" NUK ERI/1

Toffie's Miss Alice Chocolate "Lilli" AVO ERI/4

Elokuussa pentujen lähdettyä teimme viikonloppureissun jossa yhdistettiin näyttelyt ja huvitukset. Mukana kulki 3 koiraa, Taavi, Orvokki ja Emmi. Lähdimme jo perjantaina 20.8 heti tytön päästyä koulusta ajelemaan kohti Lahtea. Jätimme enimmät tavarat Lahden Cumulukseen ja jatkoimme matkaa appiukon mökille Mäntyharjulle. Koiria mahtoi kismittää moinen mökkeily kun eivät edellisiltana laitettuine turkkeineen päässeet uimaan! Yövyimme Lahdessa.

Lauantaina 21.8 tie vei hotellin aamupalan jälkeen Kouvolaan. Tuomarina tässä kaikkien rotujen näyttelyssä oli Tino Pehar.

Jalabelle Bohemian Rhapsody "Taavi" NUO ERI/2

Jalabelle Beauty In Disguise "Orvokki" NUK EH/2

Northworth Unexpected Kiss "Emmi" KÄY EH/3

Näyttelyn jälkeen oli hyvää aikaa ulkoiluttaa koiria ennen kuin Tykkimäki aukesi ja neiti pääsi rientämään laitteesta laitteeseen :) Yövyimme jälleen Lahdessa.

Sunnuntaina 22.8 oli hyvin aikaa vielä köllötellä hetki aamupalan jälkeen ennen kuin suuntasimme kohti Heinolaa. Kyseessä oli jälleen kaikkien rotujen näyttely ja tuomarina oli tällä kertaa italialainen Alberto Cuccillato. Arvosteluissa, varsinkin Emmillä, keskityttiin vuolaasti kertomaan, miten koiran turkki ei ole laitettuna näyttelykuntoon, mutta on nyt ihan pakko antaa tälle nartulle eri, kun se on niin erinomaista tyyppiä. Mutta tuli selväksi miten vastentahtoisesti tuomari sen tekikään. Puunaa puunaa, nainen, äläkä hurvittele muun perheen kanssa!

Jalabelle Bohemian Rhapsody "Taavi" NUO EH/2

Jalabelle Beauty In Disguise "Orvokki" NUK EH/4

Northworth Unexpected Kiss "Emmi" KÄY ERI/3