Linnean ja Åken pennut syntyivät 28.1.15. Kaikki ovat väreiltään maksankirjavia, liver roaneja sekä maksa-valkoisia ja ainakin yhdellä on selkeät tanmerkit. Narttuja on viisi, uroksia kolme. Linnea voi hyvin, on toki urakasta hieman väsynyt ja hoitaa pentujaan hyvin tunnollisesti. Ensikertalaisenakin tiesi heti miten näiden kanssa toimitaan. Pennut, jotka ovat tätä kirjoittaessani 7-12 tunnin ikäisiä vaikuttavat reippailta ja olivat syntymäpainoiltaan hyvän kokoisia, kaikki yli 200 gramma, isoin melkein 300 g.

Sitten kuvia :)

lin3.jpg

Koko pesue.

lin1.jpg

Possunassuja.

lin2.jpg

Viiksivalluja.

lin4.jpg

Tällä tytöllä on selkeästi tanmerkit.

lin5.jpg

Osalla pennuista ovat kirsut alkaneet tummua, tämä on selvästi liver roan.

lin6.jpg

Osalla kirsut ovat alkaneet täplittyä, tällaiset pennut ovat ns. selkeäkuvioisia, tässä tapauksessa maksa-valkoisia.

Otan vastaan alustavia varauksia. Jos laitat viestiä sähköpostitse jane (at) cherrykirsikka.fi, kerro perheestäsi, aiemmasta koirakokemuksestasi, mahdollisista nykyisistä lemmikeistä ja jos cockeri on rotuna uusi, miten olette juuri siihen päätyneet. Puhelimitse (041 50 74 174) minut tavoittaa parhaiten klo 14-22 välillä.

Sijoitan sekä uros- että narttupennun Pirkanmaalle. Näyttelykiinnostus ei ole mitenkään välttämätön sillä käytän mielelläni sijoituskoirat näyttelyissä omiemme kanssa, mutta kiinnostus jonkinlaiseen harrastamiseen on aina plussaa.