Pennut täyttivät eilen 3 viikkoa ja saivat sitä myötä ensimmäisen matokuurin ja ensimmäisen "kiinteän" ruuan. Matokuuri ei saanut aikaan kuin vähän pään puistelua muutamalla pennulla, mutta yllättävä ruuan tarjoilu kirvoitti melkoisen määrän kommentteja. Ruuan kommentointi jatkui itse asiassa koko ruokailun ajan ja sama meininki jatkui tänään toisella ruokailulla, joten tämä pentue näyttää siis kuuluvan heihin jotka puhua pulputtavat ruoka suussa :D

IMG_1266-normal.jpg

Pennut syövät heti alusta alkaen veteen liotettua pentunappulaa piimällä höystettynä. Tiedä sitten oliko osa pentujen jatkuvasta ruualle selittämisestä debattia siitä kuinka iso gourmet-elämys tämä oli vai oliko sittenkään, mutta ainakin kaikki olivat ruuasta hyvin kiinnostuneita ja nukahtivat syötyään samaan kasaan joka hiljeni hetkessä :)

IMG_1259-normal.jpg

IMG_1262-normal.jpg

Ruokailutavoissa on vielä hieman toivomisen varaa, mutta älkää huoliko tulevat perheet, kyllä he luovutusikään mennessä osaavat jo syödä ilman että ruoka pitää ottaa kokonaisvaltaisesti haltuun tassuja myöden ;)