Venla kävi perjantaina ultrassa ja siellä näkyi ainakin 5 pentua. Venla on ollutkin hieman väsyneempi viime aikoina ja jättänyt jopa ruokaa kuppiin mitä ei normaalisti tee ollenkaan, joten olisimme olleet yllättyneempiä ellei pentuja olisi näkynyt.

Mukaan uusiin koteihinsa pennut saavat 3 kilon säkin tuttua ruokaa, lelun ja Golden Ringin julkaiseman Golden info -kirjan joka on tuhti tietopaketti kaikkeen kultsuihin liittyvästä. Eläinlääkäri tarkastaa pennut ennen luovutusta ja samalla ne saavat myös tunnistusmerkinnän (mikrosirun). Lisäksi liitän Golden Ringin jäseniksi kaikki ne pennunottajat, jotka eivät kultaisten omaan yhdistykseen vielä kuulu. Golden Ring järjestää erilaisia tapahtumia ja julkaisee erittäin tasokasta jäsenlehteä.

Mikäli olet kiinnostunut pennuista, olet tervetullut soittamaan tai lähettämään sähköpostia: 041 5074174 (Jane) tai kennel_jalabelle @ netti.fi (kaikki yhteen kirjoitettuna). Kun pennut ovat syntyneet, otan yhteyttä alustavan varauksen tehneisiin. Varauksensa voi vahvistaa kun tulee tapaamaan pentuja niiden ollessa ~3-4 viikon ikäisiä. Annan myös Golden infon mukaanne; ennen pennun tuloa riittää paremmin aikaa sen lukemiseen ;)

Käytän samalla hyväkseni tilaisuuden onnitella tulevien pentujen isää Sesseä, Majik Twelfth Night, kolmannesta sertistä! Sesse Järvenpäässä 29.6 PU1, VSP ja SERT, tuomarina Saija Juutilainen. Paljon onnea Kati ja Sesse!!!

1709050.jpg

kuva: Julia Grön