Otimme tänään yksittäiskuvia Emmin pennuista. Lapsoset täyttävät tulevana sunnuntaina 5 viikkoa ja touhustus laatikossa alkaa olla sen mukaista. Ruoka maistuu hyvin ja painot ovat nousseet mukavasti :)

Pennuista punaiset pojat sekä maksanvärinen poika on varattu, blue roan pojat ovat vielä vapaana. Musta tyttö haluaisi löytää itselleen kivan sijoitusperheen joka saa parin kuukauden koiravapaan loman sitten joskus Pikiakan ollessa pari-kolmevuotias, sillä silloin Pikiakka tulee saamaan meille omat pentunsa.

Pennut saivat tällä kertaa kuvaavat nimet. Kaikki alkoi siitä kun naapurin 5-vuotias neiti pikkuisia nukkuvia pentuja katsellessaan kysyi, että onko niillä jo nimet. Kun ei ollut, sanoi että tuo voisi olla Täplä (ja näytti tummempaa blueta). Näytin vaaleampaa blueta ja kysyin mikä tämä sitten on, kun silläkin on täpliä. No se on sitten Valkotäplä, sanoi neiti ja niin olivat kaksi ensimmäistä pentua nimetty. Jatkoimme samalla linjalla ja niin meillä on Täplän ja Valkotäplän lisäksi Suklaapoika, Punanenä, Pikinokka ja Pikiakka joka myös Milenana tunnetaan. Mutta antaa kuvien puhua (ja hurmata!) puolestaan:


Täplä (joka etsii vielä omaa perhettä)


Täplä



Valkotäplä (joka myös etsii omaa perhettä)


Valkotäplä



Suklaapoika


Suklaapoika


Punanenä


Punanenä


Pikinokka


Pikinokka


Pikiakka-Milena


Pikiakka-Milena
 
Bluepojista ja mustan tytön sijoituksesta kiinnostuneet voivat soitella Janelle 041 5074174 tai laittaa sähköpostia kennel_jalabelle(at)netti.fi niin pääsette tapaamaan pentuja jo ennen luovutusikää :)