Näyttely- ym päivitykset ovat viime loppukesän jälkeen jääneet aivan hunningolle, koitetaanpa nyt saada niitä hieman ajan tasalle!

25.8.12 Mäntyharju RN

Tyyne kävi pyörähtämässä kehässä sijoitusemäntänsä Leenan kanssa. Tuomarina oli Annaliisa Heikkinen.

​Jalabelle Fall For Chocolate "Tyyne" NUO ERI/1

25.8.12 Tervakoski KV

Samaan aikaan kun Tyyne oli näytelmissä Mäntyharjulla, olin Kulta-Nuuskun Johannan kanssa Tervakoskella molempina näyttelypäivinä. Lauantaina kehässä olivat cavalierit joilla tuomarina Andreas Schemel ja sunnuntaina cockerit sekä kultaisetnoutajat joita tuomaroi Australiasta saakka tullut Ainslie Carius. Australialaistuomarin kehän jälkeen ilmaan jäi hieman kysymysmerkkejä, kultsukehän mittaan tuomari käytti vielä EH:ta mutta cockereihin siirryttyä se jäi vallan käytöstä ja arvosanat olivat joko ERI, H tai T joita jaettiin myös useampia. Cavakehässä SIlja jatkoi luokkasijoitusten napsimista jälleen isossa luokassa, mutta SA antaa vielä odottaa itseään. Siljan arvostelussa on hauska lause; Rather out of coat but nothing to hide, eli turkki on tällä hetkellä aika niukka, mutta eipä ole mitään (virheitä) mitä sillä pitäisi peitelläkään ;)

​​Sugar Baby Love Dobry Rok PEN 4

Mandolic Royal Serenade JUN ERI/4

26.8. Tervakoski KV

Niin jatkui Tervakosken kehät ja ensin Carius arvosteli kultaisetnoutajat joista jatkoi cockereihin. Meillä oli ensimmäiseksi kehässä kultsupentumme Pinja, Eestin tuontimme. Donnan T on mielestäni edelleen liian kova tuomio. Liikkeitä ja ylälinjaa kehutaan, mutta narttu ei ole hänen silmäänsä tasapainoinen ja siitä T.

 

Sodelight Catch Me A Star PNP1 KP VSP-pentu

Jalabelle Crimsonette AVO T

Jalabelle Got Love For Sale NUO ERI/1

Jalabelle Dark Mint Kiss AVO ERI/2 SA PN3 SERT

Bertan serti toki pelasti päivän!

2.9. Tampere RN

Seuraavaksi oli vuorossa kotinäyttely, ysiryhmän ryhmis Kaupin vinttikoiraradalla. Tuomarina Zoran Brankovic Serbiasta.

Sugar Baby Love Dobry Rok PEN 4

Mandolic Royal Serenade JUN ERI

22.9 Orivesi PN

Lähdimme 4 pennun kanssa pentunäyttelyyn. Mukana olivat cavaliereista Maisa sekä cockereista Bella, Linnea ja Elmeri. Tuomarina cockereilla oli Jaana Hartus, cavoilla Maija Mäkinen. Urospentuja cockereissa oli kaksi, Elmeri voitti sen toisen mutta ei saanut KP:ta joten VSP-pentu jäi valitsematta.

Sugar Baby Love Dobry Rok 7-9 kk PNP 1, KP, ROP-pentu

Jalabelle Keeps Gettin' Better 5-7 kk PUP 1

Jalabelle Kiss A Karamelle 5-7 kk PNP 1 KP PN2

Jalabelle Jazz Up Beauty 7-9 kk PNP1 KP ROP-pentu

20.10.12 Turku KV

Päätimme lähteä vielä kahteen isoon loppusyksyn näyttelyyn, niistä ensimmäisenä Turku KV jossa tuomarimuutoksen jälkeen koiria oli arvostelemassa Leila Kärkäs.

Jalabelle Got Love For Sale "Aatu", NUO ERI/3 SA

Jalabelle Dipped In Chocolate "Åke", AVO EH

Jalabelle Fall For Chocolate "Tyyne" NUO ERI/2

27.10.12 Seinäjoki KV

Seinäjoelle lähdimme samalla kokoonpanolla, Tyynen viimeiseen näyttelyyn ennen pennutusta. Käynti kannatti, sillä Tyyne sai ensimmäisen SA:nsa, sijoittui PN-kehässä kolmanneksi ja sai vara-cacibin :)

Jalabelle Got Love For Sale "Aatu", NUO ERI

Jalabelle Dipped In Chocolate "Åke", AVO ERI

Jalabelle Fall For Chocolate "Tyyne" NUO ERI/1 SA PN3 VARA-CACIB

9.5.13 Akaa rn

Pitkän talvitauon jälkeen aloitimme näyttelykevään omasta tutusta lähinäyttelystä eli Akaan ryhmiksestä. Cockereita oli tänä vuonna arvostelemassa Tarja Hovila. Mukana meillä oli kaksi ensikertalaista, minun ja Kulta-Nuuskun Johannan yhteiset koirat, Aatun sisko Hulda sekä Unkarin tuontimme Robin.

 Royal Friend Shadow On The Wall JUN ERI

Jalabelle Got Brain Got Beauty NUO EH/3 

11.5.13 Helsinki KV

Heti helatorstain näyttelyn jälkeen suuntasimme Helsinkiin jossa tuomarina oli Helle Dan. Tuona päivänä olisi ehkä kannattanut jäädä kotiin nukkumaan, sillä Helle Dan antoi Robinille H:n todeten että junnulta puuttuu sukupuolileima. Minneköhän se oli kadonnut kahdessa päivässä, onko Robin pesty liian kuumassa vedessä ja kutistunut? ;)

Royal Friend Shadow On The Wall JUN H

Jalabelle Got Brain Got Beauty NUO EH/2

 

Seuraaviin näyttelyihin suuntaamme Robinin, Aatun, Lillin sekä Alma-pennun kanssa 30.6 Tuusulaan ja sen jälkeen 7.7 Karjaalle jonne tulevat cockereista Robin, Aatu ja Lilli sekä cavaliereista Silja sekä ensimmäisen kerran virallisiin Maisa.