Pennut saivat tänään uusia kokemuksia. Ensimmäinen niistä oli vajaan 10 kilometrin automatka eläinlääkärille ja se meni ihan mukavasti. Kukaan ei voinut huonosti eikä suurempaa purnaustakaan kuulunut, itse asiassa matka meni sangen rauhallisesti.

Eläinlääkärillä ensimmäinen pikku potilas heilutti jopa häntää ennen kuin kiusaaminen alkoi ja pentu totesi että kiva uusi täti on kaikkea muuta kuin kiva sittenkään. Pennut saivat mikrosirut joiden laittamisesta kukaan ei ollut moksiskaan, mutta sitten kun päästiin verinäytteiden ottamiseen, nousi niin sanotusti riemu kattoon eli siitä alkoi parku, pyristely ja olemattomien verisuonten etsiminen. Näin siis Vinkun ja Ruusan kohdalla. Vappu ja Taavi suhtautuivat asiaan tyynen rauhallisesti hiiskahtamattakaan koko toimenpiteen aikana.

Verinäytteet ovat parhaillaan matkalla OptiGenin laboratorioille USA:han. Parin-kolmen viikon kuluttua selviää millaiset tulokset nelikko saa prcd-PRA geenitestistä. Testistä voi lukea lisää sekä Cockerspanielit ry:n että Jalabellen kotisivuilta.

"Jos vaan osattaisiin näyttää enää yhtään surkeammilta ja kurjemmilta... niin varmana näytettäisiin" Huuto