http://youtu.be/XfhcY13Veag

Kuvasin eilen illalla Lillin pennuista videon jossa pentusilla on ikää 25 pv eli noin 3,5 viikkoa. Pennut ovat alkaneet syömään kiinteää ruokaa, mikä tarkoittaa veteen liotettua Eukanuban pentunappulaa sekä siihen sekoitettua piimää joka antaa ruualle samanlaista maidon happamuutta kuin koiran äidinmaidossakin on :) Tässä vaiheessa pentujen ruokaan tutustuminen on melko kokonaisvaltaista, joten kipossa kävellään varsinkin näin loppuruokailusta vielä hyvinkin usein. Tämä on myös siitä hauska pentue, että he juttelevat kovasti syödessään :D

Pennut eivät vielä pysy pitkään hereillä ruuan jälkeen, muutenkin ne nukkuvat vielä suurimman osan vuorokaudesta. Videon otettuani laitoin Lillin laatikkoon antamaan jälkiruuaksi maitoa ja Lillin lähdettyä porukka simahti saman tien. Leikkimistä on kuitenkin alettu jo oppia, kaverin naamaa voi hiukan koittaa purra, samoin laatikossa olevia leluja. Lilli haluaisi joka kerta laatikosta tullessaan tuoda yhden leluista mukanaan, sillä kun pitää olla aina jotain suussa kannettavaa ;) Näiden pentusten äiti onkin meidän wannabe-noutajamme.

Liver roan uros ja kaksi orange roan narttua on vielä vapaana. Pennuista voi kysellä lisää puhelimitse 041 5074 174 tai sähköpostilla jane (at) cherrykirsikka.fi. Pennun hinta on 1100 euroa ja ne ovat luovutusiässä aikaisintaan 7-viikkoisina eli 28.10 alkaen.