Isäntä on viikonlopun ajan keittiövastaavana Ruovedellä järjestettävässä mejäkokeessa, joten viime päivinä on valmisteltu ruokia (mm. 10 vuokaa makaronilaatikkoa) ja rampattu kaupoissa ja tukussa hakemassa meidän farkku täyteen tavaraa. Eilen illalla, perjantaina, käytiin täyttämässä Pilkotun jääkaappi ja melkein koko keittiö muutenkin ;) Tänä aamuna (la) isännän herätyskello soitti 6.30 ja seuraavan kerran nähdään joskus sunnuntai-iltana. Keväällä kun liityttiin mejäkokeen toimikuntaan oli tarkoituksena että Emmi menee kisaamaan ja ollaan molemmat tuolla koko viikonloppu ja otetaan koko cockerirevohka mukaan. Mutta Emmi on nyt kuudetta viikkoa tiineenä joten minä jäin koirien kanssa kotiin. Eilen Pilkotulle pääsivät kuitenkin Lilli sekä Ida ja Morris joiden kanssa käytiin kokeilemassa riistapukin noutoa tulevasta taipparirannasta.

Lilli löysi Pilkotusta heti kaverin jonka nimi oli Kasi, eli Kasipallo eli Great Escape Eight Ball. Koko pentue on minusta tosi hauskasti nimetty; äidin kutsumanimi on Pallo ja pentueen kaikki viralliset nimet ovat joku Ball, esim. ainokainen tytskä Lucille Ball :)

1683202.jpg

1683204.jpg

1683205.jpg

1683206.jpg

1683207.jpg

Otettiin varmuuden vuoksi naru mukaan ja riistapukkiin kiinni, siltä varalta ettei kumpikaan isommista hae pukkia järvestä. Turha luulo, Ida singahti kärppänä kuten kuvista näkyy. Mortti-poika ui hienosti hänkin, mutta pukkia vain haisteltiin. Pitää tehdä Morrikselle oma että saavat kotona siihen tutustua. Lilli näki eka kertaa pukin ja olisi syönyt sen jos olisi annettu...("mitään mun ei ikinä anneta tehä eikä ottaa!")

1683311.jpg

1683312.jpg