Alkuvuodesta ei pienten tassujen teputusta tuvastamme kuulunut, mutta nyt meillä on kaksi syyspentuetta :)

Lilli sai omansa 9.9, liver roan pojan (vielä varattavissa) sekä 4 orange roan tyttöä joista yksi on vielä vapaana. Orvokin pennut syntyivät kuukautta myöhemmin, 9.10; 3 poikaa (punainen, liver tan ja musta, kaikki vielä vapaana) sekä kolme tyttöä (kaksi orange roania ja blue roan joista blue sekä toinen oransseista vielä mahdollisuus itselleen varata).

Tässä muutamia kuvia Lillin pennuista, aiemmassa postauksessa löytyy myös video. Pennut täyttivät tiistaina 5 viikkoa, kuvissa ovat 4-5 vkon ikäisiä.

p6-normal.jpgp4-normal.jpgp5-normal.jpgp3-normal.jpgp1-normal.jpgp2-normal.jpg

Sitten muutamia kuvia Orvokin kuusikosta joka täytti tänään tasan viikon.

o1-normal.jpgo5-normal.jpgo4-normal.jpgo3-normal.jpgo2-normal.jpg

Jos kiinnostuit pennuista, laita sähköpostia jane (at) cherrykirsikka.fi tai soittele 041 50 74 174. Varmimmin tavoitat klo 13 eteenpäin :) Jos lähestyt sähköpostilla, toivoisin sinun kertovan perheestäsi, aiemmasta koirakokemuksestasi, onko cockeri sinulle ennestään tuttu rotu ja jos ei, miten olet siihen nyt päätynyt.

Pennun hinta on 1100 euroa. Tässä vaiheessa voi tehdä alustavan varauksen ja tullessasi tapaamaan meitä, pentuja ja niiden emää sekä meillä olevaa sukua, voit vahvistaa tuon alustavan varauksesi maksamalla varausmaksun joka on 200 euroa. Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon iässä, mikä tarkoittaa Lillin kohdalla 28.10 ja Orvokin pennuilla 27.11.

Lillin pentuihin voikin jo tulla tutustumaan, Orvokin pentuihin niiden täytettyä 4 viikkoa :)