Ajattelin laittaa hieman kennelimme kesäkuulumisia näin kuvien välityksellä :)

Normiarkeemme kesäaikaan kuuluu uiminen, meillä on 7 vettä rakastavaa koiraa ja kaksi kuivan maan asukkia ;) Uimassa käydään hyvillä ilmoilla (= ei sada kaatamalla ja lämmintä enemmän kuin +15 C) lähes joka päivä kokoonpano vähän vaihdellen. Yleensä meillä on mukana 3 tai 4 koiraa. Käymme myös metsässä kuljeskelemassa sekä vaihtelun vuoksi ja muita harrastajia tavataksemme koirapuistoissa. Kesäaikaan sekä paikallisella cockeriväellä että cavalierväellä on tapana kokoontua koirapuistossa kerran tai kaksi kuukaudessa, minkä lisäksi tapaamme pienemmissä porukoissa mm. uimisen merkeissä :)

k2-normal.jpg

Loppukeväästä / alkukesästä saimme joukkoomme vahvistuksia ulkomailta. Pitkästä aikaa meillä on ihan ikioma kultainennoutaja, Bonnie tuli meille Virosta Kuy de Mary -kennelistä. Hertta-cockeri joka on väriltään erittäin harvinainen tricolour, haettiin puolestaan Silk 'n Shine -kennelistä Ruotsista.

k1-normal.jpg

Bonniesta ja Hertasta tuli lähes välittömästi toistensa parhaat ystävät, eikä niin kuumaa hellepäivää tunnut olevankaan etteivätkö nämä kaksi jaksaisi peuhata :)

k4-normal.jpg

Tässä hieman kuvaa puutarhastamme, meillä on noin 3000 m2 aidattua pihaa ja metsää koirien käytössä. Kuvassa Linnea-cockeri.

k5-normal.jpg

Uimassa Sanni-cockeri, Maisa-cavalier, Bonnie-kultsu sekä Hertta-cockeri.

k3-normal.jpg

Sama porukka, Sanni ja Hertta etualalla.

k7-normal.jpg

Tässä vielä koirapuistokuvaa cavaliertreffeiltä: vasemmalla Maisa, keskellä Silja ja oikealla yksi Siljan helmikuisista pennuista, Pesonen.

Tällä hetkellä pidämme vähän taukoa koirapuistoista ja tapaamme koirakavereita lähinnä meillä kotona tai uimisen merkeissä, sillä meillä on 12.7 vastaisena yönä syntynyt cockeripentue. Emä on sijoituskoirani Alma ja isä on myös oma kasvattini aivan ensimmäisestä cockeripentueestani. Kaikki pennut ovat vanhempiensa tapaan maksanvärisiä ja wink wink, muutamia on vielä vapaana :)

almvavvat-normal.jpg

Alma ja 3 vrk ikäiset pennut <3