931767.jpg

Siinä se nyt on. Välitilan, huuvan ja kulman työtason reunan laatoitusta odottamaan jäävä keittiö. Sen jälkeen puuttuu enää huuva paikaltaan, valot ja pistorasiat. Jääkaappi, pakastin, pöytä ja tuolit paikoilleen ja loput tavarat laatikoihin ja kaappeihin. (Ja julmettu siivoaminen ei vain keittiössä tai keittiökerroksessa vaan jokaisessa tilassa kaikissa kolmessa kerroksessa :P) Mitä mitä, tässäkö se nyt on?

Noh, saa nähdä. Listoitukset on tehty vähän sinnepäin, kuten kuvista näkyy. Ei ne noin voi jäädä, eriparisiksi ja vinksalleen. Eniten se pistää silmään tuossa kuivauskaapin ympäristössä (katso kuva alla!). Se on sitten eri juttu kuka ne lopulta laittaa uusiksi, ei ainakaan sama kaveri joka ne nyt laittoi.

1065815.jpg

931768.jpg

Kaikki ei kuitenkaan kuulu remonttifirmalle. Hyvä niin, muuten valmistumista saisi odottaa vielä pitempään :( Vähäiset näkyviin jäävät seinäpinnat kuuluvat isännän omaan urakkaan. Siihen tarvitaan puolipanelia, kuultomaalia, seinämaalia, jalkalistoja, kattolistoja ja epäilemättä lukematon määrä voimasanoja :)