Pennut täyttivät maanantaina kaksi viikkoa ja ovat kasvaneet sekä kokoa että "liikkuvuutta". Kova tarve on pysyä pystyssä vielä hatarin askelin, eikä laatikosta enää kuulu parkumista jos emosta tai sisaruksista eksytään liian kauas. Sitä otetaan omat tassut alle ja etsitään missä muu lauma on :) Pennut ovat alkaneet myös hoksata että viltillä nukutaan ja sanomalehtipuolelle mennään pissalle.

Painoa on kertynyt reilusti lisää. Syntyessään pennut painoivat 242-264 grammaa, 2-viikkoispunnituksessa maanantaina Saara painoi paria grammaa vaille 800 g, pikkuinen Maikki vähän vaille 700 g ja muut neljä 733-778 g.

Lilli viettää yöt kiltisti laatikossa, mutta päiväsaikaan se viihtyy siellä juuri niin kauan että ruokkii ja pesee pennut. Muuten se tahtoo olla ihmistensä seurassa ja on laatikosta pois ollessaan prikulleen kuin ennen lopputiineyttä, kanniskelee leluja ja touhastaa muutenkin aivan entiseen malliin. On se rakas <3

Mutta sitten niihin odotettuihin kuviin, pentujen syntymäjärjestyksessä. (Nimet ovat antamiamme kutsumanimiä jotka helpottavat pentujen tunnistamista niistä puhuttaessa, ne saa ilman muuta vaihtaa)

 

Salla

Maisa

Maikki

Lasse

Late

Saara