Cockerspanielit ry:n Pohjois-Hämeen alajaoston terveystoimikunta järjestää perinteisen joukkotarkastuksen Hakametsän ell-asemalla Tampereella tänäkin vuonna. Päivämäärissä on ollut tällä kertaa hieman sumplimista ja eläinlääkäriaseman ruuhkasta johtuen tutkimukset suoritetaankin tällä kertaa kahdessa erässä.

Joukkotarkastushan tarkoittaa ensinnäkin eläinlääkäriaseman tarjoamia edullisempia hintoja ja sen lisäksi, mikäli olet Cockerspanielit ry:n jäsen, kerho sponssaa koirasi PEVISA-tutkimuksia 20 e / koira. Kerho sponssaa VAIN joukkotarkastuksessa tehtyjä tutkimuksia. Toisaalta tuon 20 e saa myös pelkästä silmäpeilauksesta (samoin pelkästä lonkkakuvauksesta), joten mikäli koirasi silmäpeilaustulos on päässyt vanhentumaan, nyt voit uusia sen edullisesti.

Hinnat ja ajankohdat tutkimuksille ovat seuraavat:

Silmäpeilaus järjestetään torstaina 29.11. Kellonaika tarkentuu myöhemmin, mutta tulee olemaan päiväsaikaan. Silmäpeilauksen hinta joukkotarkastuksessa on vain 58 e (norm. 80 e).

Lonkkakuvaus on perjantaina 14.12. Tarkempi kellonaika tämänkin kohdalla selviää myöhemmin, mutta ell Anne Siljamäki aloittaa kuvaukset aamupäivällä ja jatkaa tarvittaessa puolenpäivän jälkeen.
Lonkkakuvauksen hinta joukkotarkastuksessa on 130 e (norm. 147,50 e).

Silmät + lonkat siis yhteensä 188 e ja mikäli olette yhdistyksemme jäseniä, saatte vielä takaisin tuon 20 euroa.

Tämän lisäksi, mikäli olet ostanut cockerisi meiltä vuonna 2011 (=G-, H- tai I-pentueesta), hyvitän yllämainituista hinnoista vielä 100 euroa jokaiselle joka teettää koiralleen sekä silmäpeilauksen että lonkkakuvauksen. Näin koirasi terveystutkimusten hinnaksi jää enää 68 tai 88 euroa. Tämä tilaisuus kannattaa hyödyntää!

Lisäksi lonkkakuvauksen yhteydessä on mahdollista suorittaa kyynärkuvaus hintaan 40 e sekä virallinen polvitarkastus hintaan 35 e.

Ilmoittautumiset osoitteeseen [email protected] viimeistään 16.11.

Laita ilmoittautumiseen seuraavat tiedot:
1. koiran virallinen nimi
2. omistajan nimi ja puhelinnumero
3. onko omistaja Cockerspanielit ry:n jäsen
4. mihin tutkimuksiin ilmoittaudut.

Mikäli joukkotarkastuksesta on jotain kysyttävää, autan mielelläni.
Toivon että mahdollisimman moni Tampereen seudulla asuva kasvatinomistajani osallistuu joukkotarkastukseen. Tulla voi toki kauempaakin! :)