Eikä yhtään hassummin debytoinutkaan :)

Matkasimme siis Nooran ja Morriksen kanssa Orimattilaan KR pentunäyttelyyn jossa oli tuomarina Elisa Koivunen. Olin ihan varma, kun sain luettelon käsiini ja näin, että Morriksen lisäksi on uros vanhemmissa pennuissa (ja yksi narttu), että jaahas, kaksi tuntia ajettu ja se on ilman KP'ta kehästä ulos kivassa vesisateessa ja ei kun kotio; peseehän se vanhempi pentu tuon kuitenkin. Mutta Janen pikku kultamussukasta tuli kuin tulikin VSP-pentu :)  Se vanhempi pentu voitettiin liikkeillä ja nartulle hävittiin niskalinjalla, niin se tuomaritäti valintojaan selitti.

Tässä Morriksen saama arvostelu:

5-kuinen erittäin kauniin värinen liver tan pentu, jolla hyvät mittasuhteet. Erinomaiset etu- ja riittävät takakulmaukset. Kaunis pää, niskalinja voisi kaartua kauniimmin. Erinomaiset liikkeet ja esiintyminen.

Sitten kun ROP & VSP oli valittu, kehäsihteeri tuli ruokasäkin kanssa kehään sanoen, että eilen 5 kuukautta täyttänyt VSP-pentu palkitaan näyttelyn nuorimpana osanottajana! Ihan yllärinä tuli siis vielä ruokasäkkikin Morrikselle ja sille on aina käyttöä kun on kasvavia lapsia talossa :D

738993.jpg

Morrista syynätään :)

739006.jpg

Tässä sitä tullaan...

739007.jpg

... ja mennään!

739015.jpg

ROP-tytön kanssa

739016.jpg

Onnitteluhali!